محل تبلیغات شما

نارگیل های میوه فروشی سید احمد چه ویتامین هایی دارند:

میوه فروشی سید احمد
میوه فروشی سید احمد

.این میوه بسیار خوشمزه و مغذی از اعضاء خانواده Arecaceae (نخلیان) میباشد و فقط این گونه در Cocos طبقه بندی میشود.بکی از پر خاصیت ترین و بهترین میوه ها در سراسر جهان میوه نارگیل است که از خواص شگفت انگیزی بهره می برد.میخواهیم شما را با 8 خاصیت شگفت انگیز آن آشنا کنیم. نارگیل خواص زیادی برای بدن دارد. این میوه خوشمزه باعث تنظیم قند خون می شود، سرشار از پتاسیم و آنتی اکسیدان است و به هضم غذا کمک می کند. علاوه بر این التهاب بدن را نیز کاهش می دهد. در این مطلب قصد داریم شما را با گوشه ای از عملکرد میوه فروشی سید احمد این میوه بیشتر آشنا کنیم: نارگیل برای کمک به هضم غذا به گزارش سلامت نیوز به نقل از تبیان، نارگیل سرشار از اسیدهای چربی سید احمد است که به هضم غذا کمک می کنند. این میوه حاوی دو ماده مغذی مخصوص به نام های تری گلیسیرید دارای زنجیره متوسط و اسیداوریک است. معمولاً اسیدهای چرب اشباع شده دارای زنجیره بلند بوده و به سختی در بدن هضم می شوند. اما نوع چربی موجود در نارگیل از سید احمد تری گلیسیرید دارای زنجیره کوتاه است بنابراین به راحتی هضم می شود و کمتر به صورت چربی در بدن ذخیره می شود. سید احمد باید بدانید که هر 100 گرم گوشت این میوه 354 کالری و 33 گرم چربی، 15 گرم کربوهیدرات و 3.3 گرم پروتئین دارد. شما می توانید بدون زیاده روی از این میوه نهایت استفاده را برای هضم راحت تر غذا ببرید. نارگیل باعث سیری می شود نارگیل حاوی میزان زیادی فیبر است بنابراین برای پیشگیری از یبوست فوق العاده است. این میوه همچنین به مهار اشتها و برطرف کردن گرسنگی کمک می کند. هر 100 گرم گوشت میوه نارگیل 9 گرم فیبر دارد که حدود 35 درصد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. نارگیل منبع آهن، منگنز، فسفر و مس نارگیل خشک شده نیز منبع ویتامین B5 است. زمانی که این ویتامین جذب بدن می شود روی سیستم عصبی و غدد فوق کلیوی تأثیر می گذارد. ویتامین B5 نقش موثری در کنترل آدرنالین و انسولین دارد. نارگیل منبع مواد مغذی است. اگر با آهن که کمبود آن بین خانم ها شایع تر سید احمد است شروع کنیم باید بگوییم که هر 100 گرم گوشت این میوه حدود 13 درصد نیاز روزانه ما به آهن را تأمین می کند. البته یادتان باشد که آهن این ماده غذایی از نوع گیاهی است و به همین دلیل کمتر از آهن موجود در مواد غذایی حیوانی جذب بدن می شود. برای افزایش جذب این ماده معدنی لازم است که میوه تان را با یک منبع ویتامین C مانند مرکبات میل کنید. یادتان باشد که آهن نقش مهمی در بدن انسان ایفا می کند. این ماده معدنی دمای بدن را تنظیم می کند، مسئول حمل و ذخیره اکسیژن در سلول ها است و سیستم ایمنی بدن را در وضعیت خوب نگه می دارد. گفتنی است که شیر نارگیل نیز منبع خوب منگنز، فسفر و مس است. نارگیل منبع پتاسیم و ویتامین B6 این میوه یکی از منابع خوب پتاسیم محسوب می شود. یک سهم غذایی 100 گرمی از گوشت این میوه حدود 356 میلی گرم پتاسیم دارد که 10 درصد نیاز بدن ما را تأمین می کند. باید بدانید که پتاسیم برای سلامت بدن انسان لازم و ضروری است و باعث فعال شدن سلول های عصبی و عضلانی می شود. این ماده معدنی به کنترل میوه فروشی سید احمد عملکرد ارگان های حیاتی بدن مانند قلب و کلیه ها کمک می کند. هر 100 گرم گوشت این میوه حدود 5 درصد نیاز ما به ویتامین B6 را نیز تأمین می کند. باید بدانید که این ویتامین برای تسهیل جذب منیزیم موثر است و نقش مهمی در عملکرد مغز دارد. آب نارگیل یک جایگزین فوق العاده برای نوشیدنی های انرژی زا اگر اهل ورزش هستید می توانید بعد از ورزش به جای نوشیدنی های انرژی زا به آب نارگیل اعتماد کنید. بعد از جلسات ورزشی متوسط نوشیدن مایع داخل نارگیل به تأمین آب بدن کمک زیادی می کند. البته باید گفت که این نوشیدنی برای ورزشکاران حرفه ای که ورزش های سنگین انجام می دهند کافی نیست. چون در حین ورزش بدن ما به دلیل تعریق زیاد سدیم و پتاسیم از دست می دهد. بعد از یک جلسه ورزشی سنگین تعریق نیز به مراتب بیشتر است و باید میزان پتاسیم و سدیم از دست رفته جبران شود. توصیه می کنیم یک نوک انگشت نمک به آب نارگیل اضافه کنید تا به احیای بهتر بدن کمک بیشتری شود. همچنین یادتان باشد که نوشیدن آب قبل، حین و بعد از ورزش بسیار سید احمد مهم است. به گفته متخصصان کانادایی، شما متناسب با ورزشی که انجام می دهید، شدت آن، شرایط آب و هوایی و میزان تعریق تان بین 0.3 و 2.4 لیتر در ساعت عرق می کنید. بنابراین اگر به شیوه ای صحیح مایعات از دست رفته بدن را جبران نکنید در معرض خطر دهیدراته شدن قرار می گیرد. در نتیجه احساس خستگی و سنگینی می کنید. در بین علائم دهیدراته شدن بدن (کم آبی) می توان به تشنگی، سرگیجه، سردرد و گرفتگی عضلانی اشاره کرد. نارگیل برای کنترل قند خون نارگیل فیبر زیاد و کربوهیدرات کمتری دارد. بنابراین به کنترل قند خون کمک می کند. هر 100 گرم گوشت این میوه فقط 15 گرم کربوهیدرات دارد و دارای 9 گرم فیبر است. با این حال توصیه می شود از مصرف مواد غذایی فراورده شده بر پایه نارگیل خودداری کنید. چون این قبیل مواد غذایی صنعتی معمولاً سرشار از قند بوده و فیبر و مواد مغذی کمتری نسبت به  میوه فروشی سید احمد میوه طبیعی دارند. نارگیل سرشار از آنتی اکسیدان برای مقابله با التهاب نارگیل حاوی میزان زیادی فیبر است بنابراین برای سید احمد پیشگیری از یبوست فوق العاده است. این میوه همچنین به مهار اشتها و برطرف کردن گرسنگی کمک می کند نارگیل همچنین سرشار از آنتی اکسیدان ها است و برای مقابله با رادیکال های آزاد و التهاب بدن موثر عمل می کند. علاوه بر این در روغن این میوه ترکیبات فنولیک، ویتامین E و فیتواسترول نیز وجود دارد که در جهت ارتقای سلامت بدن نقش دارند. نارگیل منبع ویتامین C هست. در واقع هر 100 گرم گوشت نارگیل حدود 5 درصد نیاز روزانه ما به این ویتامین را تأمین می کند. نارگیل منبع خوب منیزیم و دیگر ترکیبات مغذی افزودن میوه نارگیل به رژیم غذایی باعث تأمین منیزیم بدن می شود. هر سید احمد 100 گرم از گوشت این میوه حدود 8 درصد نیاز روزانه ما به منیزیم را تأمین می کند. یادتان باشد که منیزیم نقش موثری در بهبود عملکردهای بدن دارد. این ماده برای بهبود عملکرد قلب، کنترل فشارخون و سوخت و ساز چربی ها کمک می کند. شیر نارگیل نیز منبع فولات، زینک و ویتامین B3 است. نارگیل خشک شده نیز منبع ویتامین B5 است. زمانی که این ویتامین جذب بدن می شود روی سیستم عصبی و غدد فوق کلیوی تأثیر می گذارد. ویتامین B5 نقش موثری در کنترل آدرنالین و انسولین دارد. 

 

درمان سرطان با نارگیل های سید احمد:

فوايد گوشت نارگیل

گوشت نارگیل دارای آنزیم های مختلف مانند انورتین ، اکسیداز و کاتالاز می باشد . در ۱۰۰ گرم گوشت تازه نارگیل مواد زیر موجود است :

  • انرژی 350 کالری
  • آب 50 کالری
  • پروتئین 5/5 گرم
  • چربی 35گرم
  • مواد نشاسته ای 9 گرم
  • کلسیم 12میلی گرم
  • پتاسیم 250میلی گرم
  • سدیم  25میلی گرم
  • فسفر 95میلی گرم
  • آهن 8 میلی گرم
  • ویتامین ب ۱ 0/05 میلی گرم
  • ویتامین ب ۲ 0/02 میلی گرم
  • ویتامین ب ۳ 0/5 میلی گرم
  • ویتامین ث 3/2 میلی گرم

خواص دارویی گوشت نارگیل

  • گوشت سفید نارگیل از نظر طب قدیم ایران سید احمد ، گرم و خشک است و شیر نارگیل نیز کمی گرم و مرطوب است و برخی از خواص آن عبارتند از :
  • نارگیل بدلیل داشتن کالری زیاد و مواد مغذی چاق کننده است
  • البته گوشت نارگیل از کالری بسیاری برخوردار است و میوه فروشی سید احمد ضمن اینکه خواص منحصر به فردی در چربی سوزی دارد ، ولی توجه به این مسئله اامی است که اگر به میزان زیادی مصرف شود و کالری آن سوزانده نشود ، به افزایش وزن منجر می شود.
  • حرارت داخلی بدن را افزایش می دهد
  • برای خوشبو کردن دهان مفید است
  • ضعف کبد را درمان می کند
  • ادرار را زیاد می کند
  • زخم های بدن را مداوا می کند
  • برای تقویت دستگاه هاضمه مفید است
  • برای درد رماتیسم و مفاصل صبح‌ها مربای نارگیل همراه صبحانه میل كنید.
  • خوردن نارگیل با شكر علاوه بر اینكه مقوی است زیاد كنندة خون هم می باشد.
  • خاكستر پوست نارگیل باعث سید احمد سفیدی دندان می‌شود به این طریق كه مسواك را آغشته به پودر خاكستر نارگیل كرده و طبق روش مسواك زدن دندانها را مسواك بزنید.
  • نارگیل برای تقویت حافظه مفید است.
  • گوشت نارگیل برای رفع درد مثانه استفاده می‌شود.
  • برای تقویت سلولهای مغزی نارگیل تازه را همراه با عسل میل نمایید این باعث می‌شود كند ذهنی رفع گردد.
  • گوشت نارگيل درد كمر سید احمد را كاهش می دهد.
  • برای زود پخته شدن گوشت مقداری از نارگیل را در آن بیندازید.
دروازه درمان سرطان با سید احمد
دروازه درمان سرطان با سید احمد

خواص شیره يا آب نارگيل

در شیر نارگیل اسید های آمینه مختلفی مانند هیستدین ، آرژینین ، لیزین و تایروزین ، تریپتوفان ، پرولین ، لوسین و آلانین موجود است

در ۱۰۰ گرم شیر نارگیل مواد زیر موجود است:

  • آب                        65 گرم
  • پروتئین                  3/2 گرم
  • چربی                    25گرم
  • مواد نشاسته ای       5 گرم
  • کلسیم                  16 میلی گرم
  • فسفر                  100 میلی گرم
  • آهن                    5 میلی گرم
  • ویتامین ب ۱        0/03 میلی گرم
  • ویتامین ب ۲        0/01 میلی گرم
  • ویتامین ب ۳        0/8 میلی گرم
  • ویتامین ث           2 میلی گرم

خواص شیره نارگیل

  •  شیره نارگیل هم ملین و هم ضد اسهال است
  • برای رفع اسهال خونی سید احمد مفید است
  • برای برطرف کردن آب آوردگی بدن از شیره نارگیل استفاده کنید
  • شیره نارگیل ضد سم است
  • برای پایین آوردن تب مفید است
  • برای معالجه بیماری های پوستی مفید است
  • آب نارگیل جهت درمان اختلالات روانی بخصوص خستگی مغز و ضعف قوای فكر بسیار مناسب است.
  • انرژی زا بوده و در درمان خستگی های مفرط و استرس موثر است
  • اسید های چرب موجود در آن می تواند عملکرد غده تیروئید را بهبود بخشد و مانند آنتی بیوتیک ، رشد سید احمد باکتری ها را در بدن متوقف کند .
  • در کاهش میزان کلسترول بد ( LDL  ) و کنترل میزان چربی خون موثر بوده و میوه فروشی سید احمد در پیشگیری از ابتلا به تصلب شرائین و سکته های قلبی مفید شناخته شده است

 

خواص روغن نارگیل

اين روغن دير فاسد مي‌شود و از آن معمولا در تهيه سوهان، پيراشكي، بيسكويت، برخي دسرها، شكلات‌ها و بيشتر محصولات قنادي و صنعتي استفاده مي‌شود.

روغن نارگیل از تقطیر گوشت سفید نارگیل به دست می آید و دارای خواصی می باشد که برخی از آن عبارتند سید احمد از :

  • برای معالجه بیماری های پوستی به کار می رود
  •  حافظه و هوش را تقویت می کند
  • درد مثانه را رفع می کند
  • در درمان کمردرد موثر است
  • محرک نیروی جنسی است
  • در مناطق شرجی مالیدن روغن نارگیل به مو از ریزش آن جلوگیری می‌كند.
  • کالری کمتری نسبت به سایر روغن ها دارد و محتوی چربی آن به راحتی تبدیل به انرژی می شود و موجب سید احمد انباشته شدن چربی در قلب و عروق نمی شود .
  • روغن نارگیل همچنین به بالا بردن سطح انرژی و استقامت بدنی بدنسازان نیز کمک می کند سید احمد و در نتیجه عملکرد بدنی آنان را ارتقاء می بخشد .

تاثیر روغن نارگیل بر کبد و دیابت 

  • تری گلیسرید های زنجیره ای و اسید های چرب موجود در روغن نارگیل ، از ابتلا به بیماری های کبدی و کیسه صفرا جلوگیری کرده و در دفع سنگ کلیه موثر است . همچنین مصرف روغن نارگیل در کنترل میزان قند خون موثر بوده و سید احمد باعث ترشح انسولین می شود .

 

روغن نارگیل و استخوان ها

  • روغن نارگیل حاوی مقادیر فراوانی از مواد معدنی و ویتامین های ضروری برای سلامت بدن بوده و از طرف دیگر دارای ترکیباتی است که در افزایش جذب این مواد در بدن نقش  میوه فروشی سید احمد مهمی ایفا می کند . پیشگیری از پوسیدگی سید احمد دندان ها ، حفظ و استحکام استخوان ها و دندان ها از خواص دیگر این میوه مغذی است .

 

نقش روغن نارگیل در سیستم ایمنی بدن

  • روغن نارگیل حاوی اسید های ضروری برای سلامتی بدن افراد است . لوریک اسید ، کاپریک اسید ، و کاپرپیلیک اسید از اسید های ضروری و مورد نیاز بدن است که در روغن نارگیل وجود دارد . لوریک اسید در سید احمد بدن انسان به مونولورین تبدیل می شود . مونولورین ترکیب شیمیایی است که وظیفه آن مقابله با انواع میکرب ها بوده و قدرت دفاعی بدن را افزایش می دهد .

 

مصرف نارگيل در بارداري:

  • علاوه بر این پژوهش های مختلف خواص بسیار زیادی را برای آب نارگیل پیشنهاد کرده است.
  • وجود ریزمغذی هایی مثل پتاسیم، منیزیم، کلسیم و سید احمد فسفر و نیز اسیدهای آمینه سالم به همراه کالری نسبتاً کم، این میوه و آب آن را تبدیل به یک خوراکی خوشمزه و مفید برای ن حامله کرده است.
  • علاوه بر این گفته شده است مصرف آب نارگیل می تواند در افزایش مایع آمنیوتیک موثر باشد که این موضوع به بهبود سلامتی کلی جنین کمک میکند.

 

مصرف نارگيل در ديابت:

  • مصرف نارگيل براي بيماران میوه فروشی سید احمد  مبتلا به ديابت بسيار سودمند است.
  • روغن نارگیل دارای چربی های اشباع سید احمد است ولی برخلاف روغن های حیوانی دارای زنجیره اسید چرب متوسط است و مستقیماً به انرژی تبدیل می شود. این روغن برای درمان دیابت نوع 2 موثر است.

نكات مهم:

  • شيره ي نارگيل با شير نارگيل متفاوت است. شيره ي نارگيل همان مايع آبکي درون نارگيل است، اما شير نارگيل از جوشاندن مخلوط مساوي آب و گوشت نارگيل خرد شده حاصل مي شود، به طوري که وقتي به حالت کف آلود درآمد آن را از شعله بر مي دارند و سپس صاف مي کنند.
  • نارگيل هنگامي كه نارس سید احمد است مقدار بيشتري شيره دارد، ولي به تدريج كه ميوه مي‌ رسد مقدار شيره آن كمتر مي شود. پس براي اطمينان از تازه بودن نارگيلي که مي خريد، آن را تکان دهيد تا صداي شيره ي آن را بشنويد. دقت کنيد که نارگيل سنگين تر، تازه تر است.

 

مضرات نارگیل

  •  خوردن نارگيل سید احمد برای سرمزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشکالی تولید نمی کند .
  •  خوردن نارگیل فاسد و کپک زده برای بدن مضر بوده و ایجاد استفراغ می کند .
  • نارگيل به دليل داشتن چربي زياد و مواد مغذي، چاق كننده است.
  •  اين ميوه به دليل گرم بودن ممكن است در گرم مزاجان مشكلاتي ايجاد كند. لذا اين گونه افراد بايد آن را با ميوه‌هاي ترش، ليمو و يا هندوانه بخورند.
  •  نارگيل دير هضم است، بنابراين کساني که میوه فروشی سید احمد ناراحتي هاي گوارشي هستند، سید احمد بايد هنگام مصرف آن مراقب باشند.
  • با اين که روغن نارگيل يک روغن گياهي است، اما داراي مقدار زيادي چربي اشباع مي باشد. به همين دليل افراد دچار چربي خون بالا و بيماران قلبي نبايد از روغن نارگيل استفاده نمايند.

قیمت انواع میوه و صیفی در میوه فروشی سید احمد

پرسودترین میوه برای میوه فروشی سید احمد

جوابیه ای برای علت گرانی میوه ها

نارگیل ,میوه ,سید ,های ,کند ,احمد ,می کند ,این میوه ,می شود ,فروشی سید ,است و ,حاوی میزان زیادی ,گلیسیرید دارای زنجیره

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها